ALTERRA HOMES

EL VALOR DE L'EXPERIÈNCIA, LA TEVA IL·LUSIÓ ÉS EL NOSTRE COMPROMÍS

Quan parlem de la nostra companyia, parlem de ALTERRA HOMES.
Som una promotora immobiliària amb més de 23 anys d’experiència en la promoció i construcció d’alta qualitat, el que ens posiciona com una de les companyies de referència del sector immobiliari.

Tenim una nova visió, per a nosaltres la qualitat comença amb la selecció de les millors ubicacions per a desenvolupar tots els nostres projectes i cadascú el gestionem de manera exclusiva i com el que és, un projecte únic com tu.

Apostem per la sostenibilitat, la innovació, la qualitat i amb especial detall pel confort i el benestar. Per a això, posem a la teva disposició el talent i l’experiència de tot l’equip de professionals de ALTERRA HOMES, un equip amb àmplia, provada experiència, altament qualificat, exigent amb els protocols de disseny, construcció, seguiment i postvenda de cada projecte.

JA ESTÀS A CASA, ALTERRA HOMES LLARS AMB ESTIL.

Saber més

UBICACIÓ, DISSENY I QUALITAT PENSADA PER AL TEU CONFORT

LA QUALITAT PRESENT EN TOT MOMENT.

Seleccionem les millors ubicacions per desenvolupar cadascun dels nostres projectes amb un disseny exigent cuidant fins l’últim detall.

El nostre compromís amb l’excel·lència et garanteix que el teu habitatge es construirà amb primeres qualitats i cuidant tots els acabats. Un estricte protocol de control i seguiment de tot el projecte de construcció, garanteix que el teu habitatge complirà amb totes les teves expectatives i la confiança dipositada en ALTERRA HOMES.

SOSTENIBILITAT

Compromesos amb l’ús racional dels recursos naturals, amb el disseny i la construcció de projectes eficients tant en confort interior com d’estalvi energètic.

L’orientació adequada per aconseguir les majors hores d’assolellament, l’aïllament tèrmic i acústic, els sistemes de ventilació innovadors, el disseny de les finestres per afavorir la il·luminació natural, la incorporació de solucions domòtiques d’última generació, l’aplicació de pintures ecològiques en els interiors dels habitatges per tenir cura de la teva salut i benestar, i la incorporació d’electrodomèstics de la més alta eficiència energètica, aixetes de cabal reduït, baix consum i il·luminació Led.

INNOVACIÓ I BENESTAR A L'ABAST DE LA TEVA MÀ

HABITATGES INTEL·LIGENTS ``SMART HOMES`` DISSENYADES PER A TU.

Ens adaptem al teu estil de vida, dissenyant espais que s’ajusten a totes les teves necessitats i milloren la teva qualitat de vida, atents en tot moment a les últimes innovacions aplicables a l’entorn residencial.

Creem llars intel·ligents amb tecnologia de confiança per al control de les principals funcions de la teva Habitatge, utilitzant el teu propi Smartphone dins i fora, a prop o lluny de la teva Llar.

JA ESTÀS A CASA, ALTERRA HOMES LLARS AMB ESTIL.

Els habitatges ALTERRA HOMES es projecten acuradament per satisfer totes les exigències de disseny, confort i qualitat.

Amb el nostre programa de Qualitats Personalitzades podràs triar entre diferents estils i acabats per personalitzar el teu habitatge, sabem que la teva llar és únic com tu.

ESPAIS SINGULARS DE CONFIANÇA pensats per TÚ.

ELS NOSTRES CLIENTS SÓN EL NOSTRE COMPROMÍS.

La responsabilitat amb la feina ben feta, ens porta diàriament a enfocar-nos en els detalls i acabats i aplicar en tot moment les solucions més avançades.

Ens apassiona l’arquitectura contemporània i funcional per crear espais on gaudeixes i et ve de gust viure.

LA TRANQUIL·LITAT DE ESCOLLIR-NOS

NOMÉS HAS DE TRUCAR-NOS.

La importància i la cura que donem a tots els processos, persegueixen la teva màxima satisfacció com a client i en especial perquè en tot moment et sentis amb nosaltres com a casa teva.

Els nostres clients disposen d’un servei d’informació i atenció personalitzada durant tot el procés de compra, lliurament i postvenda.

Contacta amb nosaltres